Ел Макферсън е един от емблематичните модели от близкото минало,

...
Ел Макферсън е един от емблематичните модели от близкото минало,
Коментари Харесай

Как Ел Макферсън е толкова секси и на 59

Ел Макферсън е един от емблематичните модели от близкото минало, а единствено след няколко седмици австралийката ще навърши 60 години.
 Ел Макферсън на прага на своите 60 години - секси, трезвена и опознала себе си
Ел Макферсън на прага на своите 60 години - секси, трезвена и опознала себе си

И към момента в невероятна форма

Годините обаче не ѝ личат, както се споделя разговорно, тъй като Макферсън съумява да се поддържа в страхотна форма.

От нейно посещение в подкаста Style DNA разбираме и малко повече за нещата, които ѝ оказват помощ да изглежда толкова секси и добре. 

Оказва се, че Ел Макферсън се стреми да си набира здравословните осем часа сън всяка нощ, а един дребен подробност е, че спи без облекла. Моделът обаче не разяснява по какъв начин спането гола ѝ оказва помощ, само че го одобряваме без доста въпроси.

Освен това, Макфесрън заобикаля кофеина и последното ѝ хранене за деня е не след 17 ч. Интересното е, че въпреки на 59 години Ел Макферсън стартира всеки свои ден в пет сутринта. Като първото нещо, което прави, е да се отдаде на най-малко 25 минути медитация в леглото.

След това кара колело до плажа и прави утринно плуване в морето. Йогата също е част от нещата, които оказват помощ на Ел Макферсън да резервира положително положение на духа и тялото. 
 Защо Ел Макферсън съжалява за присъединяване си в
Защо Ел Макферсън съжалява за присъединяване си в " Приятели " (но не и за целувката с Джоуи)

И по какъв начин за хубостта няма възраст

Макферсън също по този начин избира инфрачервената сауна през общоприетата. Студените душове и бани също са част от всекидневието ѝ, тъй като оказват помощ на тялото ѝ да се възвърне по-добре след физическа интензивност, написа Marca.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР