Ел Класикото ще е в неделя от 21 часа в

...
Ел Класикото ще е в неделя от 21 часа в
Коментари Харесай

Барса пречупи корави памплонци и осигури мечтан финал за Суперкупата с Реал

Ел Класикото ще е в неделя от 21 часа в Саудитска Арабия
Най-мащабният футболен мач в света - испанското Ел Класико сред Реал Мадрид и Барселона - ще има още едно издание.

Добрата вест за почитателите стана факт, откакто двата колоса ще излязат един против различен в пряк конфликт за Суперкупата на Испания - шампионат, който се организира в Саудитска Арабия.

Двубоят ще се играе в неделя от 21 часа (пряко в ефира на bTV Action), въпреки и двата отбора да не се класираха изключително елементарно за финалния мач.

След като в сряда вечерта Реал Мадрид отстрани трагично Атлетико (головo шоу за 5:3), 24 часа по-късно Барселона също изстрада успеха с 2:0 против Осасуна.

Каталунците не впечатлиха изключително с играта си, въпреки и да съумяха да завоюват след голове на Роберт Левандовски и Ламин Ямал.

При попадението на поляка останаха подозрения за нарушаване в офанзива, само че след консултация с VAR голът бе зачетен. Появилият се като запаса младок Ямал пък реши всичко с прецизен изстрел в продължението на мача.

Така Барса се класира за финала в конкуренцията, в която държи първото място по титли - общо 14 пъти Суперкупата е поемала към " Камп Ноу ". Опонентът Реал Мадрид пък има 12 трофея преди Ел Класикото в неделя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР