Ел Ей Лейкърс разби Мемфис със 125:85 в мач номер

...
Ел Ей Лейкърс разби Мемфис със 125:85 в мач номер
Коментари Харесай

Лейкърс сгази Мемфис за място на полуфиналите в НБА

Ел Ей Лейкърс разруши Мемфис със 125:85 в мач номер 6 от плейофната серия сред двата тима и се класира за полуфиналите в Западната конференция на НБА.

ЛеБрон Джеймс и компания не оставиха никакъв късмет на противника, дръпнаха с 15 точки още на полувремето, а по-късно просто довършиха работата си против обезсърчения противник.

Джеймс записа 22 точки, добави 5 рибаунда и 6 асистенции, само че най-резултатен за успеха ба Д`Анджело Ръсел (31 т.). Звездата на гостите Джа Морант повече нервничеше, а и явно не бе изцяло подготвен за мача след контузията в китката от предните дни, като приключи с едвам 10 точки.

На полуфинала Лейкърс ще срещне спечелилия от двойката Голдън Стейт - Сакраменто, само че ще изчака още ден, с цел да разбере името му.

Шампионите изпуснаха златен късмет да затворят серията. Те обаче изгубиха с 99:118 и резултатът стана 3-3 победи. Сакроменто ще е хазаин в решителния седми мач.

Малик Монк бед над всички за спечелилите с 28 точки. 26 добави Де Арън Фокс. Стеф Къри отвърна с 29 точки, Клей Томпсън добави 22, само че напъните им не стигнаха. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР