Ел Ей Лейкърс надигра Бруклин Нетс със 106:96 като гост

...
Ел Ей Лейкърс надигра Бруклин Нетс със 106:96 като гост
Коментари Харесай

Лейкърс с ценен успех при завръщането на Антъни Дейвис

Ел Ей Лейкърс надигра Бруклин Нетс със 106:96 като посетител в поредна среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА).

Двубоят беляза завръщането на Антъни Дейвис в стартовата петица на " езерняците ". Крилото на калифорнийци не бе играло от 17 декември насам, като се завърна с осем точки, две битки, две асистенции и четири блока за към 25 минути на паркета. Над всички за спечелилите бе ЛеБрон Джеймс със своите 33 точки, седем битки и шест асистенции. Малик Монк добави 22 пункта, а с по 15 и 13 се регистрираха надлежно Ръсел Уестбрук и Кармело Антъни.

За " мрежите ", които бяха без Кевин Дюрант и Кайри Ървинг, Джеймс Хардън приключи с трипъл-дабъл - 33 точки, 12 битки и 11 асистенции, само че напъните му се оказаха незадоволителни за отбора на Стив Неш. Пати Милс и ДеАндре " Бембри прибавиха надлежно по 15 и 12 пункта за домакините, написа БГНЕС.

Бруклин е трети на Изток с баланс 29-18, до момента в който Лейкърс са осми в Западната конференция с равна статистика - 24-24.
 Дончич се размина с трипъл-дабъл, поредна победа за Далас
Дончич се размина с трипъл-дабъл, поредна победа за Далас

Маверикс се оправиха с Мемфис Гризлис
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР