Екзалтирана реч произнесе депутатка от ПП за Кирил Петков, което

...
Екзалтирана реч произнесе депутатка от ПП за Кирил Петков, което
Коментари Харесай

Млада депутатка от ПП: Вече два месеца слушам лъжи и атаки по адрес на господин Кирил Петков – за мен е просто Киро

Екзалтирана тирада произнесе депутатка от Политическа партия за Кирил Петков, което провокира смях от страна на представители на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане.

„ Вече два месеца чувам неистини и офанзиви по адрес на господин Кирил Петков – за мен е просто Киро. Лъжите, демагогията, операцията, подправените вести са грозното лице на едно минало време, за което българските гласоподаватели споделиха „ Стига “. Това съобщи депутатът от „ Продължаваме промяната “ Деница Симеонова.

12 години във властта ви вършат слепи за действителността. Хората като нас и като господин Кирил Петков не желаеме да сме прислужници на корупционни схеми.

Кирил Петков е сбъдналата се фантазия на хиляди българи за идващите години за живота на всички нас, заслужен живот тук в България.

Както казахме, на сцената излизаме новите, младежите дружно с Кирил Петков, децата на смяната, родени през 80-те и 90 години, каза Симеонова и увери:

„ Ние нямаме нищо общо с демоните на предишното. И да – ние сме хората, които ще създадем България „ татковина “ преди всичко. “

След речта й Кирил Петков я поздрави с здрависване.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР