Еквивалент на ядрен финансов взрив Руската централна банка официално обяви ,

...
Еквивалент на ядрен финансов взрив
Руската централна банка официално обяви ,
Коментари Харесай

Това е по-лошо от ядрена бомба! Този ход на Русия хвърли в шах и мат целия свят

Еквивалент на нуклеарен финансов взрив Руската централна банка публично разгласи, че от 28 март 2022 съветската рубла е обвързана със златото. Курсът е 5000 рубли за грам злато 24 карата. Всяка тройунция съдържа 32 грама. 32 грама по 5000 рубли за грам е 160 000 рубли. Курсът на преработка на рубли към щатски долари е 100 рубли и 90 копейки, за всеки щатски $.
След като рублите са обвързани със злато на цена 5000 рубли за грам и за една тройунция злато би коствала 160 000 рубли, значи конверсията в щатския $ значи,че при потребление на рублите цената на златото е 1600 $ за унция, вместо 1928 $ за тройунцията при покупка с щатски долари. Русия преди малко заличи към тридесет % (30%) от цената на щатския $ в международен мащаб във връзка с златото.
Още по-интересното става, откакто Русия ще продава петрола и газа си единствено в рубли, а рублите в този момент са закрепени по 5000 рубли за грам злато т.е., всеки който желае да купува петрол или газ ще би трябвало да заплати или в рубли или в злато! Хората по целия свят безусловно ще хвърлят парите си в рублата и ще бягат от $ и еврото.
Това, което Русия преди малко направи, е финансов еквивалент на детониране на нуклеарна бомба.
Последният човек на тази планета, който се опита да поддържа валутата със злато, беше ръководителят на Либия - Муамар Кадафи.
Какво направи НАТО с Либия, всички знаем. Подозирам, че в този час банкерите по света приказват по телефона с държавните глави и ги инструктират, че това, което е направила Русия, изцяло ще разбие щатския $ и еврото и тези банкери ще кажат на държавните глави да стартират необикновено мощен напън към Русия, граничещ със международна войн@.
Руската централна банка, през днешния ден завърза рублата със златото.
Миналата седмица Русия съобщи, че ще продава петрол и газ единствено в рубли.
Това значи, че съветският нефт и газ са обвързани със златото, като рублата го замества за злато. РЕЗУЛТАТ: Европа (която има потребност от съветски газ и петрол) към този момент ще би трябвало да купува рубли за злато от Путин, или сама да заплаща петрола и газа със злато.
Държави, които държат доларови облигации в запас ще видят неотложно, че имат доста по-малко изгода от тях и ще стартират да ги дъмпингуват в интерес на нещо по-стабилно.
Незабавният резултат е, че всички тези страни ще се освободят от запасите си в долари, което ще докара до това, че всички спомагателни долари ще бъдат разпродадени и ще се приберат вкъщи в Съединени американски щати, причинявайки хиперинфлация
Изненадани ли сте, че Байдън беше на сцената предходната седмица, призовавайки за смяна на режима, тъй като следва да има маси от гневни и безусловно гладуващи американци, които ще бъдат по улиците и ще желаят " отговори ".
Въздействието на това, което Русия преди малко направи, е безусловно кама в сърцето на щатския $ и еврото. Никой към този момент няма да желае тези валути и защото Съединени американски щати не създават съвсем нищо вкъщи, когато останалите страни спрат да одобряват $ като валута, Съединени американски щати и Европа ще бъдат наранени от дефицит на съвсем всичко. -
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР