Еквадорският нападател Джорди Кайседо е все по-близо до преминаване в

...
Еквадорският нападател Джорди Кайседо е все по-близо до преминаване в
Коментари Харесай

Кайседо е все по-близо до ЦСКА-София

Еквадорският нападател Джорди Кайседо е все по-близо до прекосяване в ЦСКА-София. " Червените " са в напреднали договаряния с 23-годишния таран, а един от главните им съперници в лицето на Емелек, публично удостовери, че не счита да притегля острието. Както е известно, Кайседо влезе в спор с управлението на сегашния си тим Витория Баия и изиска контрактът му с бразилския клуб да бъде преустановен. Футболистът даже заплаши, че ще съди Витория за неизплатени заплати, и скорострелно се прибра в най-големия град в родината си Гуаякил.

Местните медии бързо разкриха за интереса на ЦСКА-София към нападателя, само че в същото време осведомиха, че любимец за подписа му е 14-кратния първенец на Еквадор Емелек. Президентът на клуба от Гуаякил - Насиб Неме, отхвърли опцията клубът му ба вземе Кайседо. " Той е състезател в спор със своя клуб Витория. Освен това той не може да се мери с равнището на Факундо Барсело и Алехандро Кабеса ", съобщи самонадеяно босът, изтъквайки класата на двамата нападатели на Емелек сега.

Така единствената спънка пред ЦСКА-София да вземе Кайседо остават единствено неуредените му връзки с Витория Баия, само че те би трябвало да бъдат условност. Пред еквадорския публицист Алваро Карбо сътрудникът на нападателя Ернан Бенато е разкрил, че през уикенда ще се срещне с клиента си в Гуаякил. Импресариото е удостоверил за интерес от Европа и Азия към тарана.

В същото време в ЦСКА-София са отхвърлили оферти им нападател Ричмънд Боакие. 27-годишният ганаец е свободен сътрудник от януари, откакто Цървена звезда не продължи контракта му. Той е бил препоръчан на " алените ", само че от " Армията " не са показали интерес.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР