Еквадорска болница е обект на правителствено разследване след инцидент, в

...
Еквадорска болница е обект на правителствено разследване след инцидент, в
Коментари Харесай

Жена от Еквадор възкръсна преди погребението си

Еквадорска болница е обект на държавно следствие след случай, в който 76-годишна жена, която беше оповестена за мъртва, се оказа жива. Роднините на пенсионираната здравна сестра Бела Монтоя бяха изумени, когато тя почука върху своя ковчег по време на погребението си. Инцидентът се разигра в болница в централния град Бабахойо .

Синът на Бела Монтоя, Гилберто Барбера, съобщи, че това е уплашило всички и добави, че състоянието на неговата майка е към момента тежко. Министерството на здравеопазването на Еквадор заяви, че Бела Монтоя е призната в интензивно поделение на болничното заведение Мартин Иказа в понеделник, до момента в който те проверяват случая. В изказване на министерството се показва, че е образувана техническа комисия, която ще ревизира метода, по който болничното заведение издава смъртни актове.

Според първичната информация , Бела Монтоя беше призната в болничното заведение в петък със подозрение за инсулт и сърдечно-белодробен арест . Когато не реагира на реанимацията, дежурен доктор я разгласи за мъртва. Семейството я откарало в траурен дом, само че по време на погребението в петък те чули странни звуци и разкрили, че тя диша тежко. Барбера показа, че бързо върнали майка си в болничното заведение, само че положението й към момента е съществено.

Няма детайлности за лекаря , който неверно установи гибелта на дамата. Медиите в Еквадор означават случая с заглавия, празнуващи " възкресението " на Бела Монтоя. Синът на пациентката споделя, че майка му е на О2 и сърцето й е устойчиво., а лекарите не плануват позитивна прогноза.
 Почина „ възкръсналият “ от гробището в Сливен
Почина „ възкръсналият “ от гробището в Сливен

Състоянието му по този начин и не се е подобрило
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР