Ексцентрикът Гаел Монфис подпечата победата на Франция срещу Чили в

...
Ексцентрикът Гаел Монфис подпечата победата на Франция срещу Чили в
Коментари Харесай

Гаел Монфис осигури победата на Франция срещу Чили

Ексцентрикът Гаел Монфис подпечата успеха на Франция против Чили в първия мач на " петлите " в ATP Cup.

Монфис изоставаше с пробив във втория сет при 1-3 против Кристиан. След това при 6-5 Гаел избави три точки за пробив, само че победи с крайното 6-3, 7-5. Беноа Пер преди този момент пречупи мъчно Николас джари с 6-7 (3), 6-3, 6-3 над Николас Хари. Във формалния дуел на двойки чилийците Гарин и Джари се постановиха над майсторите при дуетите Никола Маю и Едуар Роже-Васлен със 7-5, 6-2. В група " А " са и отборите на Сърбия и Южна Африка.
 България ще излезе като любимец против Молдова
България ще излезе като любимец против Молдова

Евентуален триумф ще направи мача с Белгия решителен за първото място в група " C "

В група " В " Япония се оправи с лекост с Уругвай. В срещата на първите ракети Йошихито Нишиока мина през Пабло Куевас с 6-0, 6-1. Преди това Го Соеда също беше решителен против Мартин Куевас за 6-1, 6-3. " Самураите " се постановиха и при двойките. Тошихиде Мацуи и Бен Маклоклън имаха дребни проблеми с братята Куевас за 7-6 (5), 6-4. Другата среща от групата е сред Испания и Грузия.

Аржентина поведе в група Е, след сложен триумф над Полша с 2-1 победи. Аржентинците се нуждаеха от победа в мача на двойки, с цел да започват сполучливо. Гуидо Пея изведе латиноамериканците напред, откакто се оправи с 6-2, 2-6, 6-2 с Камил Майхрджак. След това при първите ракети Хуберт Хуркач изравни след 4-6, 6-2, 6-3 против Диего Шварцман. На двойки Максимо Гонсалес и Андрес Молтени победиха Хуберт Хуркач и Лукаш Кубот с 6-2, 6-4. В момента в тази група играят Австрия и Хърватия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР