Ексцентричният треньор на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов типично в свой

...
Ексцентричният треньор на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов типично в свой
Коментари Харесай

Вили Вуцов се гаври с журналист след победа на Янтра

Ексцентричният треньор на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов типично в собствен жанр подлага на критика съдията, макар успеха на отбора му с 2:1 като посетител на водача във Втора лига Септември (София). 

" Мерси, господин Таратайкин! Миналия път ми сподели, че съм приказвал 15 минути без да спирам, в този момент ми задай ясни и точни въпроси, с цел да ти давам отговор ясно и тъкмо ", стартира Вуцов изявлението след мача в столичния квартал Драгалевци. 

" Спечелихме, тъй като сме по-добър тим. Как с какво? Още в понеделник им споделих на момчетата, че идваме да бием. Казах им, че в случай че мачът приключи наедно, нашият тим би трябвало да съжалява. Да имат самочувствие. Нямаме го още самочувствието, признавам. Ще работим, само че те израстват с всеки минал ден. Не мога да не им се веселя, не мога да не ги поздравя за това, че се трудят ужасно, вървят ужасно. Днес виждате, че който и да сложим, опит има за разстрел на нашия тим, виждаш го. Миналия мач имахме двама осъдени, през днешния ден четири картона и четирите индивида са осъдени за другия мач. Чудовощно съдийство. Не желая да разясня съдийството, към този момент ми е неловко. Червен картон на Асен Георгиев в 40-ата минута и мачът свършва. А той не го дава. За сметка на това първия картон на Казаков е цялостна небивалица. Нарушение за нас, той рита топката, оня го рита изпод в крайници, а той дава фаул за тях и картон. Безумие. Не желая да приказвам. Повече за съдийство няма да приказвам. Питай ме за футбол ", сподели Вуцов.

" Казах на момчетата, че би трябвало да са със самочувствие, с убеденост. Нямат я. Ще работим. Казал съм им и се заклевам в думите си - в случай че успеем да се преборим за освен това, с тези момчета ще играя. Няма да върша тъпотиите, които вършат някои.

Ако не ме изгонят, несъмнено, и ме оставят да работя. Искам с тези момчета да се покаже, че имат качества и благоприятни условия за нещо доста повече. И с всеки минал ден се потвърждава, че тези - нашите играчи, взимат най-малките заплати в групата. Ако има инвестиция, ще е в заплатите на нашите футболисти. Аз съм удовлетворен от тях. Имаме доста да растем и да напредваме, само че нищо не може да стане внезапно. Но скокът, който направихме, е доста сериозен за толкоз бързо време. Факт е какъв брой хора идват да ни поддържат. Днес имаше бутонче с четирите осъдени индивида за идващия мач. Да са живи и здрави, и те ще отнесат сопата, бъди сигурен ", продължи Вуцов във връзка идващия дуел на отбора от Габрово, който е против Добруджа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР