Ексцентричният стил на поп дивата Риана, която е в напреднала

...
Ексцентричният стил на поп дивата Риана, която е в напреднала
Коментари Харесай

Louis Vuitton избра бременната Риана за реклама на новата си линия

Ексцентричният жанр на поп дивата Риана, която е в напреднала бременност, доближава нови висоти в акцията на Louis Vuitton, написа CNN.

Музикалната звезда изгря на билборд в Париж преди ревюто на първокласната марка в столицата на модата, а провокативните й фотоси незабавно станаха обект във вниманието на стилните критици.

Кампанията е ръководена от музиканта Фарел Уилямс, който показа първата си сбирка за Louis Vuitton, откакто през февруари наследи починалия Върджил Аблох на поста креативен шеф на мъжкото линия, напомня CNN.

Кадрите с Риана са дело на фотографите Кейзо Китаджима и Мартин Симс, а дружно с съпътстващия ги видеоклип на акцията показват новата версия на Фарел Уилямс на емблематичната чанта Speedy на Louis Vuitton.



" Speedy постоянно е била мъжка платнена чанта, до момента в който не направиха по-малка версия за Одри Хепбърн през 1965 година ", се споделя в прессъобщение на Фарел Уилямс. " Исках да взема нещо, което ми се струваше, че ще бъде унисекс, и просто да направя страхотна чанта за хората. Това е ежедневна икона, замислена за всяка сфера на живота. "

Риана е снимана с разнообразни версии на аксесоарa в алено, зелено, жълто и синьо.

На други от фотосите е облечена в облекла на Louis Vuitton с претекст на шахматна дъска, който беше мощно застъпен в звездното шоу на марката за пролет-лято 2024 година предишния вторник.

По време на дебютното ревю на Фарел Уилямс самата Риана дойде със забавяне, само че зае мястото си на първия ред дружно с колегата си – рапъра A$AP Rocky, от който чака второ дете, добавя CNN.

 

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР