Ексцентричният собственик на Локомтоив Пловдив Христо Крушарски и неговия съветник

...
Ексцентричният собственик на Локомтоив Пловдив Христо Крушарски и неговия съветник
Коментари Харесай

Крушарски навлече съдийския екип преди Славия – Локо Пд, ще раздава картони

Ексцентричният притежател на Локомтоив Пловдив Христо Крушарски и неговия консултант в клуба Чавдар Цветков одобриха поканата на боса на Славия Венцеслав Стефанов да управляват идващия мач сред двата отбора.

Крушарски и Цветков се появиха на стадиона в „ Овча купел” в съдийски екипи и пожелаха да приказват пред камерата на DIEMA SPORT.

Разбира се, става дума за задявка сред притежателите на Локо Пловдив и Славия. Крушарски даже се пошегува, че ще покаже жълт картон на Стефанов, а в случай че продължи с провиненията даже ще го изгони.

„ Само вие ли не сте разбрали какъв е мотивът? Имаме покана особено за този мач ние с Цветков да свирим мача. Той ше бяга от двете страни, аз ще бъда единствено в центъра”, показа Крушарски.

„ Каква предумисъл да има, бе хора? Дайте да се веселим. Сега като се кача горе ще му покажа жълт картон, а в случай че продължава да ми приказва по този начин, ще му подвигна и червен. Всичко е въпрос на отношение. Съдиите да си свирят дорбе мачовете, ние да се веселим. Всичко е в полза на играта. Не става дума единствено да дрънкаме празни чинии”, просължи босът на „ смърфовете”.

Вижте любопитно видео!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР