Ексцентричният президент на Славия - Венцеслав Стефанов увери футболната общественост,

...
Ексцентричният президент на Славия - Венцеслав Стефанов увери футболната общественост,
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Няма да полегнем на Левски! Те са най-галеният тим на демокрацията

Ексцентричният президент на Славия - Венцеслав Стефанов увери футболната общност, че отборът му няма да " полегне " на Левски във финала за Купата на България. В изявление пред сътрудниците от " Блиц ", босът на " белите " най-накрая разкри повода за голямата си злоба към отбора от стадион " Георги Аспарухов ".

Ръководителят изрично упорства и за крути ограничения против лумпените на стадионите.

 Ботев (Пд) публично изиска преиграване на мача със Славия!
Ботев (Пд) публично изиска преиграване на мача със Славия!

Вижте изказването на " канарчетата "

" Твърдо и изрично упорствам да се вземат крути ограничения против лумпените по стадионите . Това не са хора, които отиват да поддържат обичания си тим. Това не са футболни ентусиасти. Подпалиха ми телефона след полуфиналния ни реванш с Ботев, а аз подвигам на всички. Над 90% от тези, които ми звъннаха, бяха такива - лумпени . Какви ли не хули чух, а най-вече ме заболя, че загатваха починалия ми наследник . Меко казано това беше непоносимо държание. Такива люде нямат място на трибуните. Такива би трябвало да се санкционират със затвор ".

" Славия до финала с доста труд . Погледнете какъв брой тима отпаднаха от шампионата , само че нито един от тях не подскочи и не атакува съдиите . Само един орева цялостен Пловдив и дори цяла България. Искали дузпа, нямало засада. Да, но при засадата играчите стопираха да играят, тъй като страничният рефер беше вдигнал флага си. Освен това да връщам ли обратно лентата и да напомням ли, че при започване на дуела и ние имахме искания за дузпа ".

 Ивайло Димитров: Във финала всичко може да се случи
Ивайло Димитров: Във финала всичко може да се случи

" Съдията се оправи с мача "

" Не, не, изрично и твърдо не! Няма да полегнем на Левски . Първо, напън няма и няма да има - ни от горната страна, ни изпод, ни по средата. Искам да подчертая, че другарските ми връзки със Спас Русев нямат нищо общо със съперничеството на терена. Аз бях в такива и с Тодор Батков, само че помните какво се случи през 2013 година. Най-отговорно декларирам и дано футболна България чуе моето заричане - песента " Полегнала е Тодорка " няма да се извършва на финала! Ще има друга ария - ария за същинската борба. Категоричен съм и в друго - Славия желае да взе участие в европейските шампионати и ще сторим и невъзможното, с цел да спечелим Купата на България ", съобщи Стефанов пред сътрудниците от " Блиц ".

" Да не сме гаджета, че да си лягаме. Хайде апелирам ви ! Възкръснал е единствено един - Исус Христос. Освен това, колкото и клиширано да звучи, мач с мач не си наподобяват. Невинаги любимецът печели . Аз от 60 години виждам футбол. Нагледал съм се на доста борби сред Левски и ЦСКА. Преди години нормално този, който е считан за сигурен победител, губи. Най-яркият образец е 7:2 за " сините " през 1968 година. Всички бяха сигурни, че ЦСКА ще завоюва. И то с разлика, тъй като отборът се намираше в страхотна форма. Ама стана тъкмо противоположното.

 Венци Стефанов: Феновете на Ботев (Пловдив) цяла нощ ми пращат
Венци Стефанов: Феновете на Ботев (Пловдив) цяла нощ ми пращат " благопожелания "

" Българинът схваща единствено от тоягата или да му бръкнеш в джоба "

" Моето сърце е бяло, само че в предишното бях за Левски в дербитата с ЦСКА . И ще ви кажа за какво. Първо, ние сме им помогнали да основат тима си, с цел да има с кого да играем и кого да побеждаваме . Второ, израснах в среда от върли левскари. Младите не помнят, само че аз бях в една компания с най-заклетите почитатели на " сините " преди доста, доста години - Коно, Пирли и другите. Но аз съм си славист и подобен ще си умра. Днес обаче тима на Левски не го избирам . Ама по никакъв начин. Защото за тях постоянно е имало индулгенции и помощ . Говоря за последния половин век или по-точно - от началото на по този начин наречената народна власт до наши дни ".

" О, несъмнено, че ЦСКА не е като Левски. Левски е клубът с най-голямата поддръжка от горната страна от 10 ноември насам. Особено след ерата на Томас Лафчис. За Левски постоянно се е пускало златното кранче, тъй като е най-галеният отбор на демокрацията " .

 Златомир Загорчич: Ако спечелим купата, сезонът ни ще придобие смисъл
Загорчич: Ако спечелим купата, сезонът ни ще придобие смисъл

" Ще опитаме да излъжем идващия си противник "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР