Ексцентричният певец Красимир Аврамов цъфна в родината в навечерието на

...
Ексцентричният певец Красимир Аврамов цъфна в родината в навечерието на
Коментари Харесай

Краси Аврамов доведе гадже на 75 години! Наследница е на стар белогвардейски род

Ексцентричният артист Красимир Аврамов цъфна в родината в навечерието на Празника на влюбените с ново гадже, разбра HotArena.

Човека глас, считан от мнозина в шоусредите за неприкрит последовател на еднополовите връзки, изненадващо се появи на няколко всемирски събития предходната седмица на разположение с дама. Партньорката на Краси, която той показва единствено с дребното й име – мадам Драгомира, е на забележима възраст 70-75 години , писа „ Таблоид “.

Гласовитият сливналия на драго сърце споделя пред близки и познати, че се е срещнал с шармантната баба в Лос Анджелис. Тя била наследница на известната съветска белогвардейска фамилия Оболонски , емигрирала в Съединени американски щати по време на Гражданската война. Изгората на Краси била племенница на самия княз Иван Всеволодович Черногоров .

Аврамов и старата дама очевидно са доста близки и се държат на разположение от самото начало . Те обаче не са отседнали дружно и мадам Драгомира спи в хотел в центъра на София, до момента в който Краси се шири при другари в Княжево.

Аврамов никак не обича да приказва за персоналния си живот и интимните си желания, като във връзка на подозренията за гей ориентацията си е споделял единствено, че е бил подложен на полов тормоз от мастит притежател на родна продуцентска компания, само че отхвърлил всичките му домогвания . Българи от диаспората ни в Съединени американски щати пък настояват, че Човека глас е обожател на възрастни, самотни дами и се устоя като им пее на ушенце и извършва други техни интимни потребности, с изключение на тези да обогатяват музикалната си просвета.

Старият му приятел Цецо Елвиса , с който дружно отпътуват за Съединени американски щати при започване на 90-те години на предишния век, се кълне, че Краси освен не е гей, само че е и безвъзвратен коцкар . И единствено мъчителната упоритост и безчовечен егоцентризъм го е спрял да не наплоди десетки дечица по всички точки на географията.

Самият Аврамов споделя, че е същински магнит за „ луди ” хора и от двата пола, които му се лепят като мухи на мед. Разказвал е, по какъв начин при започване на кариерата му всеобщо го налитали сякаш съществени госпожи, които му предложили да менажират музикалната му кариера. После обаче се оказвали обезверено влюбени в него и той се чудел по какъв начин да се отърве. Явно на Краси към този момент му е писнало да ги отблъсква и е решил да им се отдаде, майтапят се с артиста зевзеци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР