Ексцентричният Папи Ханс отвя почти всички поп и чалга изпълнители

...
Ексцентричният Папи Ханс отвя почти всички поп и чалга изпълнители
Коментари Харесай

Папи Ханс отвя почти всички с хонорарите, които взима

Ексцентричният Папи Ханс отвя съвсем всички поп и чалга реализатори по възнаграждения. Поетът, който се изявява и като артист, деликатно сортира изявите си пред аудитория и е сложил висока цена за частни събития, предава " България Днес " от сюрпризирани негови клиенти.

" Предложихме му да вземе присъединяване в наше събитие, на което да извърши няколко песни, само че той изиска изненадващо висока сума. За съпоставяне сходен хонорар получава Азис, а Преслава и Галена доста по-малко. Колегите му от поп сектора желаят на половина. Така и не разбрахме за какво цената за него е толкоз висока ", разясняват сюрпризирани мърчандайзери от организация за събития.

Папи Ханс издаде стихосбирка след дългогодишна пауза и се радва на голям триумф. Според негови близки точно това е повода за внезапното повишаване на хонорара му. Поетът не желал в този миг да приема участия, на които да се изявява с песни и текстове като " Кекс " и " Суперпалав ". Той избира да се концентрира върху креативната си кариера, тъй като стихосбирката по този начин или другояче също му носи доходи. Друга причина за високата цена евентуално се крие в другарството му с фолкпевеца Азис, разясняват театрални сътрудници. Кралят на фолка е прочут с обстоятелството, че в никакъв случай не се съгласява да пее за по-малко от петцифрена сума.

В предаването " Търси се " чалга изпълнителят направи изненадващо самопризнание.

" Аз нямам брат, само че той най-силно се приближава до това чувство ", показа попфолк звездата за Папи Ханс.

По думите на Владимир, както е същинското име на поета Папи, неговата другарка - актрисата Сара Драгулева, е най-голямата му муза.

" Аз през цялото време знаех, че това е момичето за мен ", разкрива Папи Ханс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР