Ексцентричният милиардер Илон Мъск има навика да действа със замах

...
Ексцентричният милиардер Илон Мъск има навика да действа със замах
Коментари Харесай

Геймърът Илон Мъск се впечатли от Белоградчишката крепост

Ексцентричният милиардер Илон Мъск има навика да работи със размах (видяхме това, когато събра другари от целия свят в замъка Бран по случай Хелоуин) и също така не се колебае да споделя за неща, които го впечатляват. Най-богатият човек в света направи комплимент на Белоградчишката цитадела, сподейки я в профила си в Twitter. Според него тя се вписва идеално в Elden Ring - игра, която излезе на пазара преди няколко месеца и която той дефинира като игра на годината.

Подобно на милиони други хора по света, основният изпълнителен шеф на SpaceX и Tesla се оказа влюбен в Lands Between in Elden Ring. Той постоянно споделя напредъка си в играта, макар проблемите, които продължава да има след придобиването на Twitter.



Милиардерът е ретуитнал кадър, сниман от българския фотограф Владислав Терзийски. Неговите фенове не са учудени, че фотосите му жънат интернационална популярност, тъй като има " око за нещата " и къдърът е страховит. Някои допускат, че в този момент Мъск ще избере Велинград за новогодишното си празненство.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР