Ексцентричният екшън с Брад Пит Убийствен влак владее класациите по

...
Ексцентричният екшън с Брад Пит Убийствен влак владее класациите по
Коментари Харесай

Брад Пит остава любимец на българите

Ексцентричният екшън с Брад Пит " Убийствен трен " владее класациите по доходи втора седмица след премиерата си. Филмът не е солиден блокбастър като " Топ Гън: Маверик ", само че потвърждава устойчивата гравитация на огромната си звезда - Пит, заяви " Труд бг ".

Това е изключително правилно в България, където Брад остава любим на феновете. " Убийствен трен " е най-гледаният филм и след втория си уикенд е продал близо 25 хиляди билета на стойност 275 хиляди лв..

В международен проект " Убийствен трен " се движи с прилична финансова скорост и има над 115 милиона $ доходи. Брад Пит си беше дал близо три годишна пауза от основни функции след " Имало едно време в Холивуд " и " Ад астра ". През това време той без ангажиран с продуциране и продължаващите правосъдни драми с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли.

В основата на " Убийствен трен " е японският разказ " Maria Beetle " на Котаро Исака, разказващ за петима наемни убийци, които се озовават на един и същи високоскоростен трен от Токио до Мориока. Те откриват, че задачите им са свързани и въпросът, който поражда, е кой от тях ще слезе жив от влака и какво ги чака на гарата. Пит играе един от наемните убийци.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР