Екстремист, който е бил само на 10 минути от получаването

...
Екстремист, който е бил само на 10 минути от получаването
Коментари Харесай

Терористичният заговорник, който е планирал стрелбата в Хайд Парк, е бил само на 10 минути от получаването на пистолет

Екстремист, който е бил единствено на 10 минути от приемането на револвер, с цел да предприеме офанзива в един от най-популярните паркове в Лондон, отхвърли да участва на личната си присъда, само че въпреки всичко беше наказан на най-малко 16 години затвор.

Едуард Литъл е възнамерявал рисково нахлуване на самотни вълци в Хайд Парк, Лондон, преди да бъде спрян при трагична въоръжена полицейска интервенция, разкри шефът на битката с тероризма. Той също по този начин извърши брутална офанзива против различен пандизчия с вряща вода и бръснач, когато беше в пандиза.

22-годишният, който одобри исляма, пътува с такси от вкъщи си в Брайтън до Лондон с хиляди лири в брой, когато служители на реда нахлуха, с цел да го арестуват предишния 23 септември.

Той беше на път да купи оръжие за офанзивата си с евентуални цели, в това число християнски просветител, Хатун Таш, също като чиновници и бойци от столичната полиция.

Полицията най-сетне атакува Литъл на махленски ъгъл в югоизточен Лондон, като кулминационната точка на следствие, траяло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР