Екстравагантният дизайнер Валентин Кулагин, който нашумя преди 3 години с

...
Екстравагантният дизайнер Валентин Кулагин, който нашумя преди 3 години с
Коментари Харесай

Валентин Кулагин се бори с рака: Преживявам един от най-трудните периоди в живота си!

Екстравагантният дизайнер Валентин Кулагин, който нашумя преди 3 години с провокативното си държание в Къщата на „ ВИП брат “, претърпява един от най-тежките моменти в живота си. Преди няколко месеца скандалният хасковлия бил диагностициран с онкологично заболяване. Той почнал да си води дневник, в който всекидневно разказва и най-мрачните си мисли. Участието на певица, болна от рак, в „ Америка търси гений “ подтикна Кулагин да показа обществено за борбата си с подлата болест.

„ Уникално е да видиш, че някъде там едно човешко създание не е изгубило добротата си и вярата си и вместо да упреква системата, хората или Бог, приема с усмивка и примирение ориста си. Аз цялостен живот се боря със системата по моите си способи. Правилни или не до такава степен – не съумях да трансформира нищо. Надявам се да оцелея след следващата борба и някой ден да описвам за нея с усмивка. Всички сме хора – раними, от кол и кръв, със период на валидност. И всяко едно неприятно възприятие, което оставяме у някой различен с постъпките и думите си, даже не е значимо дали ще се върне назад към нас. Не бива да оставяме проклетия на никое място. Просто не трябва “, показа в обществените мрежи 35-годишният Кулагин.

Той е доста деен в интернет и преди да се разболее, постоянно споделяше свои селфита, като не пропускаше да се похвали с високия си стандарт на живот. Валентин държи доста на визията си, по тази причина непрекъснато се подлагаше на разнообразни процедури за разкрасяване, писа Уикенд.

През 2018 година Кулагин се трансформира в най-обсъжданият участник в кулинарното предаване „ Черешката на тортата “, а по-късно и във „ ВИП брат “. Гримьорът ще остане в историята на шоуто на Големия брат като най-скандалният участник, който бе наложително изпъден не от продуцентите, а след гласоподаване от феновете. Кулагин имаше няколко зрелищни конфликта с останалите участници. Още на втория ден от пребиваването си в Къщата братята попаднаха под ударите на саркастичния му език. Спорът стартира от видимо нищожен диалог – дали предходният победител във формата – Тото, заслужава премията си. Кулагин съобщи, че не поддържа избора му и се спречка с рапъра Атанас Колев.
„ Това е „ женско царство “, тъй като всички мъже тук са станали известни  с дамите си! “, съобщи Кулагин. Не единствено мъжете обаче попаднаха под ударите саркастичния звезден гримьор. Фолк певицата Диона също не беше пропусната. Тя обаче не се даде „ без пердах “ и атакува Кулагин, че визията му напълно не е мъжествена. „ Аз не съм станал прочут със абсурда. Мъжествеността, обич, не се показва в прическата и мускулите. Защо да нямам лак и грим? Това е метросексуалност. Дали съм гей? Не съм тук, с цел да давам доклад за половата си ориентировка. В 20-ти век да приказваме за тези неща... Мога да кажа с днешна дата в България, че няма нито един мъж, който може да излезе и да каже, че е спал с мен “, палеше се гримьорът.

Последва скандал сред Кулагин и Нора Недкова, при който той я предизвести: „ Няма да ме докосваш с мръсните си ръце! Разнасяш заболявания, непознати на науката “. Той бе от съквартирантите с контракти, регламентиращи особено меню. Така трябваше да получава риба, която постоянно беше крита, хвърляна и изяждана от останалите братя. „ Къде ми е рибата? “, беше най-често задаваният въпрос от него пред камерите на Големия брат. Валентин миряса едвам когато получи персонален сейф за храна. Посред нощ Кулагин подвигна лекарката на „ ВИП брат “, с цел да прегледа подутия пръст на ръката му. В 2,30 през нощта гримьорът настояваше за незабавна здравна помощ и заплаши, че ще си тръгне пеш от Нови хан, в случай че не му създадат рентгенова фотография. След това стартира да троши чинии и чаши, с цел да разсъни останалите братя. „ Да разтребя малко до момента в който очаквам лекарския екип “, съобщи Кулагин, до момента в който задръстваше мивката с натрошена посуда. Счепкването му с певицата Ваня Костова обаче докара до насилственото му премахване от шоуто. Нервите на не по-малко чепатата от него изпълнителка не устояха и тя се опита да запуши устата му с мръсна салфетка, след което му налетя на пердах и го удари с пластмасова бутилка с минрална вода. Зрителите трябваше да дефинират посредством гласоподаване кой от Кулагин и Костова би трябвало да напусне. В последна сметка гримьорът събра 71% негативен избор и напусна Къщата наложително.

Запознати с житието-битието на Валентин разкриват, че аргументите за конфликтния му манталитет се крият в тежкото му детство. Той бил отгледан от майка си, баба си и дядо си, откакто татко му ги изоставил. Наследил от него само семейството Кулагин, защото баща му бил руснак. Учители на Валентин от Хасково си спомнят, че от дребен той бил друг и одумван от съучениците си. Феминизираният Кулагин ходел облечен с клинове и чорапогащници, гримирал се, а майка му, която била шивачка, му шиела атрактивни тоалети. Валентин приключил финансово-стопанска гимназия в родния си град, само че това надалеч не били най-щастливите му години. Заради ексцентричните облекла, които обличал, няколко пъти ставал обект на тормоз и насмешки от съучениците си. След като приключил учебно заведение, Кулагин отпрашил за столицата, където почнал да учи дизайн в Нов български университет. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР