Екстравагантната участничка в Биг Брадър“ Никита Джонсън не може да

...
Екстравагантната участничка в Биг Брадър“ Никита Джонсън не може да
Коментари Харесай

Брадърка проговори за обезобразяването си

Екстравагантната участничка в " Биг Брадър “ Никита Джонсън не може да се усмихва и повода е, че има прекомерно доста филъри в устните си. Именно те й пречат да показва каквато й да е страст, поради което тя се усмихва единствено с очи.

" Когато се усмихваш, филърът се мести и стои нефизиологично. Лицето се трансформира. Всичко в границите на естественото е най-красивото. Оттам насетне към този момент се губи разбирането каква е разликата сред естествено и не. Това за мен е един урок, който научих “, изповяда се самата Никита пред съквартирантите, цитира " България Днес “.

Милена, както е същинското й име, не крие, че лицето й е изцяло обезобразено от пластични интервенции. С годините проблемите й с неприятните резултати от интервенциите се задълбочават.

" Първата ми промяна са гърдите. По лицето имам разнообразни типове филъри, естетична безоперативна хирургия. Вкарва се материал в лицето посредством инжекция, този материал се назовава хиалуронова киселина и той попълня бръчки. Понякога, когато се злоупотреби, както в доста случаи и аз съм злоупотребявала, стои леко като подплънка, стои неестествено “, признава преди време Никита.

Тя се е съветвала с разнообразни лекари в България и Швеция какво може да направи, с цел да понижи вредите по лицето си. Това се оказва невероятно.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР