Екстрасенсът Дънкан Камерън получава задача мислено да създаде образ на

...
Екстрасенсът Дънкан Камерън получава задача мислено да създаде образ на
Коментари Харесай

Косите ви ще настръхнат от нещата, които умее да прави този екстрасенс!

Екстрасенсът Дънкан Камерън получава задача въображаемо да сътвори облик на корав предмет, и за голямо учудване на откривателите намисленият предмет се материализира!
Това потресаващо събитие значи, че мисълта е способна да се материализира. Дънкан получава голям брой задания за проучване на феномена. Той въображаемо си показва даден предмет и мястото, където би трябвало да се окаже той. И предавателят образува от ефира облика на намисления предмет. Появява се на практика всичко, което си намисля Камерън. Понякога материализиралият се обект е забележим, само че недоловим като фантом, а в други случаи предметът е изцяло веществен. Интересното е, че има случаи твърдият предмет да се намира в материално положение единствено до момента в който работи предавателят.
Но откривателите не се задоволяват с постигнатото и не престават проучването на опциите на устройството. Първият опит от тази серия е наименуван „ Всевиждащото око “. С кичур човешки коси или различен подобаващ предмет в ръка Дънкан Камерън може да се концентрира върху техния собственик и да го види с очите си, да го чуе с ушите си, да го почувства с тялото си. По този метод той може като че ли да се вселява в други хора на разнообразни места по цялата планета.
Трудно е даже да се допусна какъв брой надалеч би стигнал този злокобен опит, защото са осъществени голям брой тествания. Трябва да се спомене, че чувства, сходни на описаните, от позиция на християнството, могат да свидетелстват за отнемане от духа на злото. На този стадий от плана езотеричната съставна част е забележителен %, по тази причина източникът на описаните проявления би могъл да е и успореден свят. Но учените не се замислят над този проблем. Окрилени от получените благоприятни условия, те се пробват да манипулират мислите на обособен човек или група хора.
Например устройват среща на Дънкан Камерън с някакъв човек. Без негово познание Дънкан се концентрира върху него и избрана мисъл. В 95% от случаите индивидът, с който се организира опитът, работи надлежно с мислите на Дънкан.
В този случай не става дума за внушаемост. Това влияние се прави на доста по-дълбоко равнище и е несравнимо по-ефективно. В хипнотичен транс разсъдъкът на индивида и волята му не работят, а в този случай индивидът бодърства, разсъдъкът му работи, само че той възприема непознатите мисли като свои. Мислите на Дънкан стават лични мисли на участника в опита и той може да бъде заставен да извърши нещо, което самичък в никакъв случай не би направил.
Това направление на проучванията продължава до 1979 година и включва редица опити. От тях едни са много забавни, а други – ужасни. Мишени са както обособени хора, по този начин и групи от хора, животни й технологически обекти.
Изследователите могат да влияят да вземем за пример на тв приемника, създавайки разстройства, карайки картината да замре или апаратът изцяло да се изключи. Според свидетелствата на участници в опита се следи също и резултатът на телекинеза – пренасяне на предмети (което подхожда на полтъргайст и може да е с друг генезис от този, за който си мислят участниците във „ Всевиждащото око”).
Опитите, извършени в границите на плана, са извънредно рискови точно тъй като, първо, са ориентирани срещу свободната воля на индивида, и второ – те могат да отворят вратата към успореден свят и да пуснат оттова същества, които да погубят индивида. Впоследствие резултатите от извършените проучвания лягат в основата на дейно психотропно оръжие.

Източник: popantofi.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР