Екстрадират Георги Попов от Дубай. Той е един от приближените

...
Екстрадират Георги Попов от Дубай. Той е един от приближените
Коментари Харесай

Екстрадират един от приближените на Васил Божков от Дубай

Екстрадират Георги Попов от Дубай. Той е един от доближените до Васил Божков. Новината разгласи самият Божков във Фейсбук.

От поста излиза наяве, че Георги Попов ще се прибере самичък в България в петък. Той се прибира по лична воля, прецизира някогашният хазартен необут.

Съдът в емирствата е одобрил настояването на българските управляващи за задържане и изгонване на Георги Попов, сътрудник на Първо основно ръководство на Държавна сигурност с псевдонима Китин. В момента тече процедура по осъществяването на правосъдното решение, чака се Попов да бъде докаран с белезници в България скоро. Според неофициална информация Георги Попов е връзката и чадърът над Васил Божков-Черепа в Дубай.

Божков избяга от България дружно с Попов, като заряза в София брачната половинка си. Попов се водеше притежател на 77% от акциите на футболния „ Левски “, който управляваше от името на Черепа. Божков и Попов бяха оповестени за търсене посредством Интерпол. „ Китин “ има повдигнати обвинявания като съизвършител на Черепа в проведена незаконна група.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР