Ексшефът на псевдоеколозите от ПП „Зелените“ Борислав Сандов и колегите

...
Ексшефът на псевдоеколозите от ПП „Зелените“ Борислав Сандов и колегите
Коментари Харесай

“Зелените“ се отрекоха от газовия барон Сашо Дончев

Ексшефът на псевдоеколозите от Политическа партия „ Зелените “ Борислав Сандов и сътрудниците му се отхвърлиха от газовия барон Сашо Дончев, а по този начин - и от мненията на сътрудниците си от "Зелени Балкани " на Тома Белев и "Биоразнообразие ", оповестява в. "Монитор ".

За разлика от двете НПО-та, партийците на зеления октопод са изпратили негативно мнение против планувания рандеман на неконвенционален газ в Добруджа, обявиха през днешния ден те, като допълниха, че газът, който трябвало да се добива бил неконвенционален и попада под възбраната на мораториума, натрапен за шистовия. С негативното си „ експертно “ мнение обаче псевдозащитниците на природата, се пробват да яхнат вълната на локалното население.

Т.нар. „ зелени “ скачат на амбразурата много късно, откакто техните ортаци, свързани със зеления грантаджийски октопод, са се подписали на документите, които ще дадат в ръцете на газовия барон Сашо Дончев житницата на България. Сега задачата им е да излязат чисти от обстановката, откакто виждат, че гражданското неодобрение в Генерал Тошево ще изгони олигарха Дончев.

Сред псевдоеколозите, обезпечили заветното „ Да “ за плана на газовия барон, са грантаджийската тайфа от фондация „ Биоразнообразие “ и „ Зелени Балкани “ - част от мрежата на зеления октопод, ръководен от Тома Белев и неколцина негови ортаци.

Сандов и компания към този момент пеят друга ария. Според тях бизнесът на Сашо Дончев с природен газ не е бъдещото на енергетиката. Доскоро те обясняваха, че единствено и само всеобщата газификация е настоящия за България преход от твърдо гориво към бленуваните им ВЕИ съоръжения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР