Експресно социологическо проучване* на агенция Маркет Линкс“ показва, че bTV

...
Експресно социологическо проучване* на агенция Маркет Линкс“ показва, че bTV
Коментари Харесай

„Маркет Линкс“: На изборите най-много са се информирали от bTV, остава най-предпочитаната телевизия за балотажите

Експресно социологическо проучване* на организация „ Маркет Линкс “ демонстрира, че bTV е най-търсената медия за приемане на информация за изборите на първи тур. 32% от потребителите, взели участие в изследването, са декларирали, че най-вече на 29 октомври са се доверили на bTV като източник за информация за изборния ден - без значение от вида медия, по отношение на 29% за втория в изследването.

По отношение втори тур на изборите, 38,8% от респондентите в изследването са декларирали, че ще предпочетат програмата на bTV за следене на изборния ден на 5 ноември, по отношение на 33,8% за идната по данни телевизия в изследването.

bTV ще наблюдава още веднъж изборната конкуренция с качествено телевизионно отразяване и наличие на цифровите си платформи. Две изборни студиа първоначално и в края на деня с Виктория Петрова, Златимир Йочев, Мария Цънцарова, Иван Георгиев и Лиляна Боянова, както и „ Лице в лице “ с Цветанка Ризова, ще показват изборния ден освен с експертни диалози и разбори, само че и през очите на посетители от културния и всемирски живот, които ще дадат своите гледни точни за житейските и персонални избори пред хората.

bTV Новините ще предложи излъчвания на всеки кръговиден час до обяд и спомагателни излъчвания в следобедните часове с водещи Полина Мечкуева, Ивайло Везенков, Виктория Готева – Димитрова, Виктория Петрова и Юксел Кадриев. С директни включвания и репортерски разкази на публицистите и кореспондентите на bTV в цялата страна, малкия екран ще покаже динамичността на изборната интензивност, зрителски сигнали и значимите моменти от деня на вота. 

bTV ще работи на балотажа още веднъж с данни на социологическите организации „ Алфа Рисърч “ и „ Маркет Линкс “ за София, Русе, Велико Търново, Хасково, Пловдив, Варна, Благоевград.

„ Екипът на bTV Новините и настоящите излъчвания ще показа решителната борба за локална власт там, където има балотажи. Подготвили сме и тази седмица разнообразна и изпълнена със наличие стратегия, с цел да бъдат феновете добре осведомени “ – споделя Ралф Бартолайт, Главен изпълнителен шеф и изпълняващ длъжността шеф на отдел „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “.

Проследяването на изборния ден на 5 ноември в ефира на bTV стартира в 07:00 часа и ще завърши в 23:00 часа. Информационният поток през целия ден ще бъде отразяван и на цифровите bTV платформи.

* Социологическо изследване на „ Маркет Линкс “ е национално експресно изследване, извършено в интервала 30 октомври – 1 ноември по поръчка на bTV Media Group, измежду 611 български жители на възраст 18-54.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР