Експресно национално представително проучване на Алфа Рисърч, проведено в периода

...
Експресно национално представително проучване на Алфа Рисърч, проведено в периода
Коментари Харесай

"Алфа Рисърч": Според 40 на сто от българите, страната ни трябва да диверсифицира енергийните си доставки, за да не бъде зависима от Русия

Експресно национално представително изследване на Алфа Рисърч, извършено в интервала 18 – 22 февруари измежду 900 пълнолетни жители от цялата страна, интервюирани по домовете им посредством директно стандартизирано изявление с таблети демонстрира, че за нас, българите, най-важните уроци, които би трябвало да научим, са за нуждата от общи единни дейности, както  на Европа, по този начин и вътре в България.
 
51% считат, че Европа би трябвало да работи единно против всяка експанзия и война. Според 48% е належащо Европейският съюз да построи тактика за предварителна защита на сходни военни спорове.
 
Фокус върху българската позиция слагат към 40 на 100 от интервюираните. 43% декларират, че е необходимо българските партии и институции да изработят единна позиция към войната и глобите против Русия. За 40 на 100 България би трябвало да диверсифицира енергийните си доставки, с цел да не бъде подвластна от Русия.
 
Активната филантропична помощ, която държавни управления и елементарни жители към този момент оказаха на бягащите от войната оставя този въпрос малко по-назад в желанията, измежду към този момент научените уроци. Изрично го показват 34% от запитаните. 31% са на мнение, че Европа би трябвало да продължи да оказва военна помощ на Украйна, с цел да не се популяризира войната и в други страни.
 
Девет на 100 считат, че европейските страни би трябвало да правят отстъпка пред правото на силата и да изпълнят настояванията на Русия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР