Експремиерът Бойко Борисов пристигна в Софийската градска прокуратура, където бе

...
Експремиерът Бойко Борисов пристигна в Софийската градска прокуратура, където бе
Коментари Харесай

Разпитаха Бойко Борисов в СГП /снимки/

Експремиерът Бойко Борисов дойде в Софийската градска прокуратура, където бе разпитан по формираното досъдебно произвеждане след ареста му по обвиняване в рекет. Той отхвърли да даде детайлности за разпита, тъй като е подписал декларация за дискретност.
На разпити са призовани и някогашният финансов министър Владислав Горанов и ексшефът на Пресцентъра на Министерски съвет Севделина Арнаудова.
"Днес държавното управление съобщи още половин милиард. И до момента в който вие се тълпите тук - милиард и половина за по-малко от 30 дни. В същото време беше подписан меморандум за милиарди с неразбираеми компании, в Гранитната зала на Министерския съвет, в наличието на Кирил Петков”, съобщи Борисов пред публицистите, откакто бе разпитан в Софийската градска прокуратура.
На въпрос защо са тези пари, той на собствен ред попита: ”Вие ли ме питате защо са тези пари?”.
По думите му новите задължения ще са с три пъти по-високи лихви.
„ Тези лихви ще надминат половин милиард за година. Така че, до момента в който вие изпълнявате заръката на деня – в петък в Министерски съвет, в Гранитна зала, в наличието на Кирил Петков, се подписа договорка за милиарди. Оправданието на Асен Василев през вчерашния ден беше, че той не трявало да ревизира, тъй като имало човек от американското посолство. А службите къде са? Те не ревизират ли? ", попита той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР