Експремиерът Бойко Борисов е в Исперихското село Йонково. Там кмет

...
Експремиерът Бойко Борисов е в Исперихското село Йонково. Там кмет
Коментари Харесай

Борисов обвини Радев за атаката със снежни топки срещу Петков

Експремиерът Бойко Борисов е в Исперихското село Йонково. Там кмет от ГЕРБ завоюва локалните избори. Борисов разяснява вчерашните ексцесии на Шипка, когато министър председателят Кирил Петков бе замерян със снежни топки точно на националния ни празник 3 март.

" Нали знаете какво на гробищата написа. И ние бяхме като вас, и вие ще дойдете при нас. И до българските, и до турските, към момента отидем. Искам да те поздравя за това, че завоюва. Факт е че като се прави за обитаемоте места, хората са признателни. Първо асфалтирахме селото. В Ясеновец пуснахме 100 000 лв.. Само, че нашия кмет асфалтирал единствено ромската махала. Хората виждат, че сме строили. Ще си го доизпълним ", сподели Борисов.

" И ние в София партиите не се обичаме доста. Беше ни погрешно на националния празник. Не ми харесва на поразника да мелиш със снежни топки. Поне на националния празник. Това е демокрацията. Хората да могат да си заявят. Беше ми погрешно. На народен празник, на обединяването, дружно да сме, само че Румен Радев сътвори такова напрежение и ненавист за тази година, че вместо да си върви всичко по един цикъл на ръководство на народна власт... Не ми беше прелестно министър председателят да бъде освиркан, замерян на народен празник. Това го направиха хората, които преди година и нещо против нас ", разяснява още Борисов.

" Трябва да сплотяваш като кмет. И ние не се обичаме, само че когато за България и всеки живот е значим, оказваме помощ. хващайте се на работа. Уважавайте се ", акцентира той.

" Сега да забележим по какъв начин ще излезем от омразата. За два месеца им се случи всичко, което на нас ни се случи. Дано се осъзнаят ", сподели още водачът на ГЕРБ.

От 13 обитаеми места спечелихме 6 кмета, разяснява той резултатите от частични избори. ГЕРБ е партия, която пази етническата приемливост и оказва помощ на всички. Ние не знаем какъв брой кметове имаме по тези обитаеми места, само че на всички места пропагандирам приемливост. Майка ми споделяше, Бог да я елементарни: Хвърляй, кмете обратно положително, напред ще го намериш, завърши Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР