Експлозия в руската Псковска област, близо до границата с Беларус,

...
Експлозия в руската Псковска област, близо до границата с Беларус,
Коментари Харесай

Атака с дронове причини щети на руски петролопровод до границата с Беларус

Експлозия в съветската Псковска област, покрай границата с Беларус, е развалила административна постройка на петролопровод, съобщи Ройтерс, като се базира на обява в " Телеграм " на локалния губернатор Михаил Ведерников.

По думите на губернатора няма потърпевши, а на мястото на случая работят оперативни служби. По-късно стана ясно, че вредите са провокирани от офанзива с безпилотни самолети.

Ведерников не загатна Украйна, само че Москва и преди е упреквала Киев за сходни случаи, някои от които предизвикаха вреди на хора и имущество на стотици километри от границата с Украйна.

Украйна не е признала обществено, че е направила набези против цели на територията на Русия, само че високопоставени чиновници в Киев в някои случаи наподобява приветстваха новините за сполучливи офанзиви с дронове на съветска територия.

Засега няма коментар от страна на Украйна.

" По предварителни данни на постройката са били нанесени вреди в следствие от офанзива с два безпилотни летателни апарата ", съобщи Ведерников.

Той добави, че няма потърпевши и че оперативна група, която ще даде дефинитивни изводи, сега работи на място наоколо до село Литвиново, което се намира на по-малко от 10 километра от границата на Русия с Беларус.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР