Експлозия разруши кафене в руския град Нижни Новгород, на 400

...
Експлозия разруши кафене в руския град Нижни Новгород, на 400
Коментари Харесай

Трима ранени при експлозия в кафене в Нижни Новгород

Експлозия унищожи кафене в съветския град Нижни Новгород, на 400 километра източно от Москва. Трима души са ранени, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на източници от службата за незабавна помощ. Според съветските двама са потърпевши и една жена се търси.

Взривът е станал в пристройка към 12-етажен жилищен блок, в която се е помещавало кафенето. Пристройката е рухнала, а от взривната вълна са се пръснали стъклата на към 100 прозореца в жилищната постройка.

При детонацията е ранен мъж и е приет в болница. Спасителите откриха жена под руините. В момента тя е извадена от останките и откарана в лечебно заведение с изгаряния, настояват съветските медии.

На мястото на руините не престават издирвателно-спасителните интервенции, защото може да има друга жена, служителка на кафенето. Властите евакуирали 106 души от блока.

За момента не е ясно какво е предизвикало детонацията. Медии в началото оповестиха, че става въпрос за приключване на газ, само че съгласно представители на локалното ръководство по изключителните обстановки жилищната постройка не е била газифицирана.

Собствениците на кафенето споделиха, че в него също не се е употребявал газ.

В квартала е въведен спешен режим, осведоми пресслужбата на градската администрация.

" Аварийната зона е конфигурирана на разстояние 10 метра от здания 1, 2 и 3 на къща No 3 на бул. " Мещерски ". Създаден е действен щаб за премахване на изключителни обстановки. Той беше управляван от първия заместник-ръководител на Нижни Новгород Дмитрий Сивохин ", се споделя в известието.

Случаят се проверява

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР