Експлозия е станала тази сутрин на кораб, плаващ под флага

...
Експлозия е станала тази сутрин на кораб, плаващ под флага
Коментари Харесай

Експлозия избухна на кораб край румънското черноморско крайбрежие

Експлозия е станала тази заран на транспортен съд, плаващ под флага на Того, край румънското крайбрежие при окръг Тулча, заяви Аджерпрес. 
Взривът е станал във водите край пристанищния град Сулина по незнайна към този момент причина. По искане на капитана на плавателния съд всички 12 членове на екипажа са били евакуирани и докарани в сигурност на пристанището в Сулина.
" Засега аргументите за детонацията не са известни. Пристанищната администрация на Тулча е почнала следствие за определяне на аргументите за случая. Ако детонацията се е дължала на мина, това би трябвало да откри Министерството на защитата ", съобщи Дан Ичим, основният капитан на Пристанищната администрация на Тулча.
В интервенцията по спасяването на екипажа на комерсиалния транспортен съд са взели участие чиновници на бреговата защита и на румънската Агенция за избавяне на човешкия живот в морето.
Един от 12-те моряци на кораба се намира под здравно наблюдаване в отделението за незабавна помощ на окръжната болница в Тулча. Управителят на Окръжната работа за незабавна помощ Родика Агаврилей съобщи за Аджерпрес, че положението на моряците е оценено от медици, като за един от тях към момента се постанова здравно наблюдаване.
" Става дума за сирийски жител, който постъпва с леки болки в корема и травма на дясната ръка. Той към момента остава в Спешно поделение ", прецизираха от здравната работа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР