Експлозивният любовен живот на аржентинския президент Хавиер Милей се взриви,

...
Експлозивният любовен живот на аржентинския президент Хавиер Милей се взриви,
Коментари Харесай

Екзотичната“ връзка на аржентинския президент се разпадна скоропостижно

" Експлозивният " любовен живот на аржентинския президент Хавиер Милей се взриви, откакто той упрекна напрежението в работата за раздялата с приятелката си " лъвица ".

Либертарианският популист беше забелязан за последно дружно с Фатима Флорес предходната седмица в Маями, когато избухнаха протести по улиците на Буенос Айрес в символ на митинг против съкращенията на обществените разноски в страна, в която 40% живеят в беднотия.

Преди време Хавиер и Фатима се похвалиха с " екзотичната " си връзка, откакто през юли предходната година обществено я потвърдиха. Президентът настоя, че е " доста влюбен " в аржентинската актриса.

Въпреки това обаче връзката им завърши, а повода за това са натоварените им работни графици.

" В резултат на големия професионален триумф, който претърпява Фатима, с която съм извънредно горделив, тя получи голям брой оферти за работа както в Съединените щати, по този начин и в Европа ", написа той в обществените медии.



" Това, добавено към комплицираната задача, пред която съм изправен през днешния ден и която аржентинците ми повериха, ни принуди да живеем разграничени и стана невероятно да имаме връзката, която бихме искали  макар че доста се обичаме. Ето за какво взехме решение да я прекратим и да поддържаме другарска връзка,

като се има поради какъв брой доста се обичаме, почитаме и се възхищаваме един на различен. "

Флорес към момента не е дала отговор обществено за края на връзката, която беше загатната, когато се появиха дружно в известно токшоу през декември 2022 година, два месеца преди тя да се раздели с тогавашния си брачен партньор от 22 години.

През октомври двойката се върна в шоуто, с цел да удостовери, че се срещат. Фатима, която е едно от най-популярните лица в своята страна,

може да се похвали с 1,4 милиона почитатели в Instagram,

сподели през януари, че е " пристрастена към Хавиер ".

" Дори когато сме надалеч един от различен, ние сме доста близки ", сподели тя. " И когато сме близо, ние сме избухливи, разбирате ли какво имам поради? "

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР