Експлозии в град Джанкой във временно окупирания Крим. Руските окупатори

...
Експлозии в град Джанкой във временно окупирания Крим. Руските окупатори
Коментари Харесай

Взривове събудиха Крим

Експлозии в град Джанкой във краткотрайно окупирания Крим. Руските окупатори обявиха, че нападението е осъществено с безпилотен аероплан и че противовъздушната защита работи. Олег Крючков, по този начин нареченият „ консултант на ръководителя на Крим “, който в предишното е бил украински публицист, съобщи, че в Джанкой е бил свален дрон.

„ В Джанкой в Крим е свален дрон. Повредени са стъклата на няколко частни къщи “, цитира съветската пропагандна организация ТАСС думите на Олег Крючков.

Президентът Володимир Зеленски съобщи, че освобождението на украинския полуостров е една от дилемите на пролетната и лятната акция на украинските въоръжени сили.

На собствен ред началникът на основното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата Кирил Буданов счита, че събитията в Крим по време на освобождението ще бъдат сходни на тези в други окупирани територии.

На фона на тези изказвания на полуострова от време на време се случват гърмежи, които принуждават обособени окупатори да изоставен Крим.

Джанкой е главен логистичен и железопътен център в окупирания от Русия полуостров.

Парализирането на града ще помогне за освобождението на Крим.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР