Експертното им мнение предоставя порталът Focus“. Според тях функцията на

...
Експертното им мнение предоставя порталът Focus“. Според тях функцията на
Коментари Харесай

Яденето на твърде много плодове може да навреди на черния дроб

Експертното им мнение дава порталът „ Focus “. Според тях функционалността на черния дроб се поврежда освен от потреблението на алкохол, само че и от други на пръв взор безобидни привички.

Различни проучвания демонстрират, че един подобен табиет е несъразмерната консумация на плодове. Експертите предизвестяват да не се подценява въздействието на фруктозата върху човешкото здраве, защото прекалено много от нея може да докара до мастно чернодробно заболяване.

Друг рисков фактор е постоянната приложимост на медикаменти. Рискът от нежелани реакции, засягащи черния дроб, нормално е невисок, само че в случай че имате признаци като отмалялост, загуба на вкус и болки в корема, най-добре е да се консултирате с доктор.

Освен това заседналият метод на живот може да докара до проблеми с черния дроб. Тялото натрупва мастна тъкан освен под кожата, само че и към вътрешните органи, което може да докара до инфектиране. Редовните извършения могат да оказват помощ за понижаване на риска от развиване на мастна чернодробна болест.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР