Експертна група с представители на Министерството на регионалното развитие и

...
Експертна група с представители на Министерството на регионалното развитие и
Коментари Харесай

Превозвачите издигнаха конкретни искания за промени в тол системата

Експертна група с представители на Министерството на районното развиване и благоустройството и на транспортния отрасъл стартира работа на следващия ден, с цел да разиска всички оферти от представителите на браншови организации и на дребните и междинните превозвачи. Днес те сложиха съответни оферти и претенции на работна среща с вицепремиера Гроздан Караджов.

Караджов насрочи първото съвещание на работната група за на следващия ден, 20 май. В нея са включени шестима представители на превозвачите и специалисти от Министерство на регионалното развитие.

Браншът желае обсегът на таксуване на тежкотоварните транспортни средства да се разшири единствено с тези второкласни пътища, които са част от интернационалните коридори. Сред другите оферти са основаването на опция за отстъпки от таксите за пробег от над 3000 километра месечно за едно транспортно средство и гладко увеличение на цените в идващите години.

Ускоряване на връзката сред и тази на Агенция „ Митници “, тъй че превозвачите да не чакат повече от нужното за инспекция време на границата, бе друго от направените оферти. Сред...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР