Експертите вече определиха кои ще са най-благоприятните дни през февруари.

...
Експертите вече определиха кои ще са най-благоприятните дни през февруари.
Коментари Харесай

Най-успешните дни през февруари

Експертите към този момент дефинираха кои ще са най-благоприятните дни през февруари.
На тези дати вероятността шансът да е на ваша страна е доста огромна, както и шансът да съумеете в делата си, да сбъднете фантазиите си или да бъдете прелестно сюрпризирани от непредвиден ход на ориста.
Разберете кои ще са най-успешните и магични дни през февруари, с цел да знаете по кое време ще е най-добре да се заемете с избрани каузи.

1. 12 февруари – Най-мощната огледална дата на годината
12/12/2021 е цялостна огледална дата, тъй че 12 февруари се чака да бъде най-благоприятният ден от годината. Можете да очаквате чудеса, приятни промени в живота и огромен триумф във всички области. Експертите показват, че това е превъзходен ден за извършване на покупки и за привършване на задания. Не е нужно да оставате в зоната си на комфорт и да чакате нещо да се промени от единствено себе си. Вземете ограничения и не се опасявайте да вършиме неточности. Всички положителни каузи ще се върнат при вас с огромен шанс съвсем незабавно, написа.
2. 21 февруари – Началото на най-благоприятния интервал от годината
На 21 февруари Меркурий ще се отърве от ретроградното си придвижване. Според астрологичните прогнози от 21 февруари до 27 април никоя от планетите няма да се движи в противоположна посока. Това значи, че в този миг се чака да процъфти позитивна сила. По-добре е да реализирате всичките си най-амбициозни проекти в този съответен интервал от време. Що се отнася до 21 февруари, на този ден можете да започнете да се движите към фантазията си. Меркурий ще спре да блокира финансовите потоци, тъй че би трябвало да очаквате непредвидени облаги и забавни бизнес оферти. Също по този начин, 21-ви ще бъде удобен ден за започване на образование или пътешестване.
 са най-големите кифли
3. 25 февруари – Венера влиза в Риби
Венера още веднъж ще промени своя знак. В зодия Риби тя се усеща тъкмо толкоз добре, колкото във Водолей, само че въздействието на планетата в този знак върху хората ще бъде малко по-различно. 25 февруари ще бъде най-романтичният ден, в който можете умерено да вършиме срещи, да признавате любовта си и да се срещате с нови хора. Астролозите мощно поучават да не оставате в усамотение на 25-ти. Срещайте се с другари, събирайте посетители в дома си, забавлявайте се добре. Вашият енергиен запас ще се усили доста от това. Много хора ще могат да се отърват от скъперничеството и непримиримостта.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР