Експертите уверяват, че: името не е просто набор от букви,

...
Експертите уверяват, че: името не е просто набор от букви,
Коментари Харесай

9 женски имена, които привличат всички мъже

Експертите твърдят, че: името не е просто набор от букви, а мистериозно проклинание, което може да предскаже ориста.
Пътят до сърцето на мъжа не е единствено, през стомаха му. Тук, също по този начин е значимо да имате прелестен външен тип, дисциплиниран темперамент... и красиво, скандиращо име.
Кои женски имена пленяват мъжките сърца, вижте в този момент:

Виолета
Притежателката на това име е смела и прочувствена дама. Нейният отличен усет, желанието постоянно да наподобява първокласно и да се облича отвън правила и канони - безспорно пленява. Атрактивно и загадъчно, името ще се трансформира в страхотна партия, както за млад службогонец, по този начин и за одобрен олигарх. Любовта и желанието й да бъде в центъра на вниманието обаче постоянно карат джентълмена да изнерви.
 Коя е тайната линия в характера на всяка зодия? Коя е тайната линия в характера на всяка зодия?
Всеки от нас има линия от характера си, която не демонстрира всеобщо пред близките. Има една част от нас, която доста малко хора са виждали...

Ева
Жената с това име е кардинална и необикновено чувствена персона. Тя безусловно магнетично притегля мъжете към себе си, обаче няма да даде любовта си на всеки. Така прагматичните и студени хубавици постоянно ще тичат в близост, а нежният и леко свенлив юноша сигурно ще се трансформира в заслужен брачен партньор.

Жана
 Кои хора са емпати? Кои хора са емпати?
Днес ни е комфортно да използваме разнообразни психически термини. Не се плашим, когато чуем да вземем за пример за когнитивен дисонанс. Думата корав...
Малко жестоко, само че е жестока. Тя ще подлуди всеки мачо. Тази дама знае по какъв начин да се показа и по какъв начин да отговори на знойния красавец при покана за вечеря. Жана е самостоятелна и мощна по дух. Важното е да я обичате същински и тогава ще посвети целия си живот на вас.

Ирена, Ирина 
Този хубав и горделив човек не знае какво е край. Нейната словоохотливост и харизма работят като магнит, върху мъжете. Ако надценените условия на Ирина към противоположния пол, постоянно това се трансформира в проблем. Тя не може да откри сътрудник по-силен от себе си. Ако това се случи, съдбовната хубавица постоянно ще бъде вярна на брачна половинка си.
Следва продължение…
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР