Експертите си казаха думата относно твърденията, че засяването на облаците

...
Експертите си казаха думата относно твърденията, че засяването на облаците
Коментари Харесай

Наводнения в Дубай: Точната причина за валежите „веднъж на поколение“ – проверени факти за връзките с посяването на облаци

Експертите си споделиха думата по отношение на изказванията, че засяването на облаците е предизвикало преваляванията „ един път на потомство “ в Дубай.

Тежки гръмотевични стихии връхлетяха Обединените арабски емирства във вторник, потопиха основни автомагистрали и провокираха безпорядък на интернационалното летище в Дубай. Най-малко един човек почина при неочаквани наводнения. Държавните медии описаха пороите като „ историческо метеорологично събитие “, което надвиши „ всичко документирано от началото на събирането на данни през 1949 година “.

Наводнението провокира спекулации, че засяването на облаци, което включва прехвръкване на дребни самолети през облаци и разпространяващи се химикали, които провокират превалявания, може да са съдействали за бурите. Известно е, че Обединените арабски емирства организират стратегия за разпространяване на облаци, само че специалистите споделиха, че това не е повода за пороите.

‌Бяхте ли попаднали в наводненията в Дубай? Уведомете ни на [email protected]

Вместо това се приписва на поява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР