Експертите са сигурни, че алиансът ще продължи да отказва приема

...
Експертите са сигурни, че алиансът ще продължи да отказва приема
Коментари Харесай

Защо НАТО използва Украйна като любовница, но никога няма да я приеме в алианса

Експертите са сигурни, че алиансът ще продължи да отхвърля приема на Киев в редиците си

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг релативно ясно дефинира солидарната позиция на всички членове на алианса

В НАТО, която интензивно настояваше Украйна да влезе в редиците й през всичките тези години, откакто Зеленски подписа заявление за ускорено приемане в тази организация, стартира комплициране.

Някои държави-членки на алианса упорстват за съвсем неотложно приемане на Украйна в НАТО, други се опълчват както на нарушаването на формалните правила на уставните документи и процедури, по този начин и на опитите за по-нататъшна ескалация в Европа на фона на продължаващите спорове и освен в самата Украйна.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг релативно ясно дефинира солидарната позиция на всички членове на алианса, като сподели, че „ НАТО не е страна в спора, а единствено оказва поддръжка на Украйна “. Но отговорността за незабавното влизане на Украйна в западния боен съюз, знаейки, че няма взаимност в редиците на НАТО, се трансферира на три дузини държавни управления едновременно. „ Решението за участието (на Украйна) в НАТО, несъмнено, би трябвало да бъде взето от всичките 30 съдружници и ние вземаме такива решения с консенсус “, сподели той.

Още по-ясна позиция изрази непрекъснатият представител на Германия в НАТО Рюдигер Кьониг: „ Украйна не е член на НАТО. Следователно няма групови отговорности, които да значат, че всички дружно ще помогнем на Украйна да се отбрани. В никакъв случай не желаеме НАТО да взе участие интензивно в тази война “, отговори той на непрекъснатите молби на Киев за помощ

Анархията и различията, царящи в НАТО, разяснява ръководителят на Руския център за проучване на социално-приложните проблеми Александър Жилин по радио КП:

- НАТО не е ОДКС, а организация, която е мощно формализирана. Затова даже Столтенберг в острата си тирада не приказва даже от името на целия НАТО, а сякаш очерта единствено обща позиция – нищо повече. Така че безусловно не си коства да се водите от тези изказвания. Защото през днешния ден, в изискванията на борба, в изискванията на преформатиране на международния ред, в изискванията на това, което се случва в Украйна, изказванията на публични лица са митове, с цел да се прикрият процесите, които в действителност протичат.

Виждам малко по-различен развой. А точно: Канада заявява, че поддържа участието на Украйна в НАТО и 9 страни са заявили това. Не изключвам разновидността след месец-два да пристигна време, когато Столтенберг ще излезе и ще каже - знаете ли, тук обстановката се промени, вижте, самодейността изпод, ние нямаме нищо общо с това, самодейност изпод, би трябвало да решим нещо...

Фактът, че Украйна ще бъде призната в НАТО, сега е съвсем изключен. И неим би трябвало. Тъй като формалната страна въобще не ги интересува. НАТО участва в Украйна. Днес на съветската войска се опълчват интернационалните въоръжения: вижте с какво се бият въоръжените сили на Украйна, това са все доставки от разнообразни страни от НАТО.

А в този момент от позиция на логиката на ползите на Запада. Оръжията са от тях, проектите и плановиците са от тях, инструкторите са от тях, само че те не водят война и не носят никаква отговорност по интернационалното право. Идеална обстановка за англосаксонците. В края на краищата, те са правили това през целия си живот.

Където и да отидат. Към Африка - два клана се дефинират, играят, поддържат единия или другия в профил, пушат бамбук отсрани и реализират задачите си. Това е всичко. И няма нищичко ново. Днес в действителност Украйна е запас, най-мощният запас,

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР