Експертите разкриха чертите на характера на собствениците на автомобили от

...
Експертите разкриха чертите на характера на собствениците на автомобили от
Коментари Харесай

Колата издава характера, вижте кой е секси и кой честен

Експертите разкриха чертите на характера на притежателите на коли от разнообразни модели. Съответните резултати от онлайн изследване, извършено от Carsales, са оповестени от Daily Mail.

Според проучванията водачите на „ Порше” са считани за най-секси хора. Освен това те са „ безнадеждни романтици “ и са склонни да дават име на колата си.

Собствениците на Toyota от своя страна бяха наречени най-надеждни и почтени. 22 % от интервюираните считат, че водачите на гореспоменатата марка коли по-често от друтине оставят мемоари след злополука и не се крият от местопроизшествието.

Смята се, че водачите на Mercedes-Benz имат разсъдък над междинния.

В същото време притежателите на BMW, Mercedes и Porsche са най-склонни да носят спортно облекло, без обаче да спортуват.

24 % от интервюираните споделят, че Land Rovers се карат най-много от " адреналинови наркомани ".

Освен това участниците в изследването считат, че хората, които мият автомобила си прекомерно постоянно, са склонни повече да имат класическа кола.

По-рано този месец специалистите разкриха желанията на мъжете и дамите при избора на цвета на новия автомобил. Сред двата пола най-популярните цветове за коли са бяло, черно и сребристо.

Червеният цвят е доста по-популярен измежду дамите. Експерти нарекоха алените коли „ по-женствени “ от колите с други цветове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР