Експертите предупредиха обществеността да внимава, тъй като студен арктически въздух

...
Експертите предупредиха обществеността да внимава, тъй като студен арктически въздух
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: „Студен арктически въздух“ и сняг връхлитат Великобритания днес - проверете дали вашият район е засегнат

Експертите предизвестиха обществеността да внимава, защото леден арктически въздух и сняг ще връхлетят Англия през днешния ден.

Според Метеорологичната работа е въведено жълто предизвестие „ за евентуално унищожителен сняг и лед “, обхващащо Северна Шотландия за неделя и понеделник и Северна Ирландия за понеделник, 15 януари. Докато количеството сняг ще варира, елементи от Северна Шотландия може да види към 10 см сняг за два дни. Силните ветрове водят и до навявания тук-там от сняг. Когато дъждовете стартират да стават непрекъснати, има късмет в някои ниско ситуирани региони да има до 10 см сняг единствено за няколко часа.

Синоптиците предвиждат, че по-късно снегът ще се реалокира на юг през седмицата, като капацитет за зимно време в елементи от северна Англия във вторник.

Казаха се, че южните райони са с „ невисок риск “ от сняг. Метеорологът от Метеорологичната работа Онър Крисуик сподели: „ Ще бъде много хладно в северната част на Шотландия.

„ През седмицата ще виждаме все...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР