Експертите по спестяване на пари маркираха много по-евтин начин за

...
Експертите по спестяване на пари маркираха много по-евтин начин за
Коментари Харесай

Експертите по спестяване на пари споделят как да получите безплатен ваучер от £100, когато закупите този телефон на Google

Експертите по икономисване на пари маркираха доста по-евтин метод за надграждане на вашия телефон, с помощта на видимо рядката оферта на един търговец на дребно. Тъй като Великденските разпродажби стартират, всеки, който търси бляскав нов телефон, може да желае да огледа Pixel 8 на Гугъл, защото ще получите безвъзмездни £100.

Всичко това е с помощта на търговеца на дребно Mobiles.co.uk, който прибавя ваучер за Currys от £100 за всеки, който купи телефона на Гугъл, а друго преимущество значи, че ще платите една от най-ниските цени за контракта. Изпълнявайки се през iD Mobile, проектът коства £19,99 на месец, с предварителна такса от £49, той също по този начин включва голямо количество данни - 500GB на месец.

Рядко се намира нов телефон и данни за това цена в днешно време, тъй че не е изненадващо, че екипът от потребителски специалисти в MSE го е избрал. Плюс това се оказва един от най-евтините на пазара.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Прегледах разпродажбите от M&S, Antler, Dunelm...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР