Експертите по биоенергия обясниха кои играчки не трябва да се

...
Експертите по биоенергия обясниха кои играчки не трябва да се
Коментари Харесай

Веднага махнете от елхата тези играчки, защото...

Експертите по биоенергия обясниха кои играчки не би трябвало да се употребяват за декорация на коледно дърво през Нова година 2020. Господар на тази година, съгласно китайския хороскоп, е Плъхът и той е с доста придирчива природа и не харесва някои бижута. Ако нарушите възбраните, идната година може да се окаже несполучлива.

Има поверие: „ Както празнувате Нова година, по този начин ще я прекарате “. Затова множеството хора се пробват да следват традициите. Най-важната от тях е вярното облекло за зелената хубавица - елхата, тъй че би трябвало да спазвате някои ограничавания.

Играчки котки

Котката е главният зложелател на Плъха. С фигурки на тези животни е безусловно невероятно да се украси коледно дърво за 2020 година В противоположен случай Плъхът ще бъде доста сърдит и годината няма да бъдете добра.

Счупени коледни играчки

Старите напукани играчки или счупени топки носят негативна сила в къщата, което може да докара до огромни проблеми през идната година.

Червени бижута

Плъхът не обича червени, оранжеви, бордо и пурпурни цветове. Играчките от този цвят би трябвало да се изхвърлят. Декорациите за Нова година 2020 би трябвало да бъдат сребърни, златни и блестящи, само че и жълто, синьо или неясно розово ще свършат работа.

Неразделени играчки

Ако човек желае да срещне своята сродна душа през новата година и да постави завършек на самотата си, тогава никога не трябва да бъде закачи играчки за коледно дърво без двойка. Дори в случай че е останала една красива топка, по-добре е да не я окачвате на новогодишното дърво.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР