Експертите по бебешки имена прогнозират, че имената с тематика за

...
Експертите по бебешки имена прогнозират, че имената с тематика за
Коментари Харесай

Експертите по тенденциите в бебешките имена, които „никога не са виждали“, ще станат все по-популярни през 2024 г.

Експертите по бебешки имена предвиждат, че имената с тема за Дивия запад може да се покачат през 2024 година като част от наклонност, която „ в никакъв случай не са виждали “ идва ".

Популярността непрестанно се колебае, когато става дума за имена на бебета, и до момента в който първите 10 имена за всяка година нормално са много сходни на предходни години, останалата част от листата е обект на големи промени. Всичко зависи от това какво кара хората да приказват през дадена година, като родителите са повлияни от измислени герои, звезди и други фактори на поп културата. Но една наклонност, която специалистите по имена на бебета „ в никакъв случай не са забелязали “, е повишаването на известността на имената, въодушевени от Дивия запад, които могат да завладяват 2024 година като стихия, защото родителите търсят съвършения псевдоним за своя дребен каубой или каубойка.

Сара Редшоу, ръководещ редактор за BabyCentre в Обединеното кралство, сподели по-рано пред The ​​Mirror, че имената от Дивия запад са се оказали п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР