Експертите от AutoCode разкриха кой седан има най-надеждния двигател на

...
Експертите от AutoCode разкриха кой седан има най-надеждния двигател на
Коментари Харесай

Назоваха автомобила от вторичния пазар, чийто двигател минава 500 хиляди километра

Експертите от AutoCode разкриха кой седан има най-надеждния мотор на вторичния пазар за коли. Това е първото потомство на Chevrolet Cruze. Автомобилът е оборудван с бензинови мотори с работен размер 1.6 и 1.8 литра с мощ надлежно 109 и 141 к.с. И двата задвижващи елемента са доста надеждни. При навременна поддръжка те са в положение да изминат до 500 хиляди км. 

Първата генерация е от 2011 до 2014 година. Фейслифта на първата генерация е през 2015 година. Повечето използвани екземпляри се търгуват на цени сред 8 и 10 хиляди лв..

Главната концепция на изследването е да се откри коя кола реализира подобен живот и това да е процедура. Ясно е, че при всички коли има изключения с голям пробег. И то да е автомобил, който може да се закупи използван, без да се влагат баснословни суми за покупката.

Ето какви са и минусите на тези мотори:

1.6-литровият мотор може да изпуска масло; 1.8-литровият мотор може да има проблеми с термостата. Често срещан проблем и при двата мотора е уплътнението на топлообменника.

Двигателят на Chevrolet Cruze е с петстепенна механична скоростна кутия, която няма проблеми до пробег от към 200 000 км. В този миг може да се наложи замяна на някои уплътнения. Шестстепенната автоматизирана скоростна кутия също е надеждна. 

При вярна поддръжка на кутията притежателят не се сблъсква с високи разноски за ремонт.

Окачването на Cruze също е известно със своята устойчивост, само че животът му значително зависи от положението на пътищата. Така да вземем за пример задните амортисьори могат да устоят повече от 100 хиляди км, а тихите блокове – 200 хиляди км.

Сред другите преимущества на автомобила специалистите загатнаха положителното ръководство, плавната работа и наличната поддръжка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР