Експертите от Auto Express посочват най -добрите SUV-та за семейства,

...
Експертите от Auto Express посочват най -добрите SUV-та за семейства,
Коментари Харесай

Най -добрите джипове за 2021-а - идеални за семейства

Експертите от Auto Express показват най -добрите SUV-та за фамилии, множеството от които са оборудвани и с огромен брой места. През 2021 година експертите поучават да се купят модели на Land Rover, SEAT, BMW, Renault и Mercedes.
Land Rover Defender  Най -добрите

Всъдеходът Defender в този момент към този момент е доста добър и за шофиране по пътищата, предоставяйки високи скорости, до момента в който шофирате удобно по по-гладък асфалт. Производителят предлага избор от версии с пет, шест или седем места. В същото време колата се отличава със своята деловитост в салона можете да намерите доста места за предпазване на движимости и също така - отлична проходимост.
Seat Tarraco  Най -добрите

Повече от една трета от продажбите на компанията в този момент идват от SUV-та, наблягайки сполучливото решение за транспортни средства като Tarraco. Практичният автомобил има седем места и порядъчен размер на багажника - при прегънат трети ред той е 700 литра. Tarraco е благонадежден и с лекост преодолява неравностите и дупките.

Bmw X5  Най -добрите

Още по-голямата известност на този модел донесе стартирането на неговата хибридна версия. Способен да измине най-малко 80 км единствено на ток, xDrive45e фрапантно понижава оперативните разноски. Вътре в колата е инфоразвлекателната система BMW Live Cockpit Professional с 12.3-инчов дигитален екран с принадлежности и спомагателен сензорен екран за ръководство на мултимедия и сателитна навигация.
Renault Captur  Най -добрите

Експертите от Auto Express назовават модела „ Малък SUV на годината “. Атрактивността му се основава на деловитост, хубост и атрактивна цена. Captur предлага многообразие от бордови системи за решително шофиране и усъвършенствано пространство за пасажери с интелигентни екстри като прибираща се в пода задна седалка.
Mercedes GLA  Най -добрите

Той се разграничава от предшественика си GLA с огромно вътрешно пространство, нараснала деловитост, както и високо равнище на комфорт и изисканост. Двигателят също е усъвършенстван. Хибридната версия на колата е най-препоръчителна и разрешава изминаване на към 60 километра единствено с електричество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР