Експертите на уеб портала Celebrity Net Worth, който е специализиран

...
Експертите на уеб портала Celebrity Net Worth, който е специализиран
Коментари Харесай

Марая Кери печели между 450 000 и 750 000 паунда всеки декември от тази песен

Експертите на уеб портала Celebrity Net Worth, който е профилиран в събирането на данни за финансовите доходи на известни персони, разгласиха любопитна информация за това каква е облагата на Марая Кери от коледния шлагер "All I Want for Christmas Is You ", заяви английският вестник The Independent.

Според сметките, Кери печели сред 450 000 и 750 000 паунда всеки декември от тази ария. Певицата печели към 380 000 паунда всяка година от "All I Want for Christmas " единствено в Обединеното кралство.

Но тези цифри са приблизителни, защото PRS for Music (Дружество за правата на изпълнителите в САЩ) не разкрива точните суми, с цел да отбрани персоналните данни на своите клиенти, в това число и тези на Марая Кери, оповестява actualno.com.

"All I Want for Christmas Is You " е една от най-популярните празнични песни на всички времена. Тази година шлагерът ще навърши 27 години. За това време е продаден допълнително от 16 милиона копия и нееднократно е оглавявал разнообразни ранглисти. В Съединени американски щати да вземем за пример коледният сингъл на Кери е оглавявал класацията Billboard Hot 100 три пъти. Но това се е случвало единствено преди новогодишните празници.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР