Експертите на СЗО знаят много за това как да привлекат

...
Експертите на СЗО знаят много за това как да привлекат
Коментари Харесай

Европейците увиснаха между икономисването от хигиена и маймунската шарка

Експертите на СЗО знаят доста за това по какъв начин да привлекат вниманието. До късно нощес от централата на организацията мълчаха дали планетата би трябвало да се приготви за нова пандемия - маймунска шарка - или не.

Бавната реакция се дължи не толкоз на бюрократични, колкото на политически съображения. Самото име на заболяването, която е по-малко заразна от едрата шарка (която с общи старания и не просто всеобща, а в действителност масирана имунизация и други превантивни ограничения в последна сметка беше победена), провокира несъгласия. Защото съгласно някои специалисти това име, както се споделя, „ слага стигма на Африка “.

Ходът на неволните асоциации, както споделят лекарите, които са решили да се занимават със относително езикознание в свободното си време, при тези, които чуват израза „ маймунска шарка “, е подобен, че „ африканският континент незабавно идва на разум, защото доста разнообразни типове от тези бозайници живеят там. "

Фактите, а не " асоциациите " на лаиците, подсказват, че в случай че останем точни (тоест предизвикателно политически некоректни) в избора на дефиниция, тогава заболяването в настоящия ѝ тип може да се назова " европейска шарка ", защото Европа, както островна, по този начин и континентална, се оказа освен най-заразения район в света сега, само че и мястото, където болестта се популяризира най-бързо.

Само във Франция е записано съвсем петкратно нарастване за една седмица: Министерството на здравеопазването на страната на 17 юни разгласи, че са открити общо малко над 60 случая, а в този момент диагнозата е доказана при съвсем 280 пациенти. Най-голям дял от тях се пада на Париж и покрайнините му и в случай че се вгледате в статистиката по-нататък, се оказва, че са инфектирани главно жителите на огромни (по френски стандарт) градове или градски агломерации.

Следващият миг, чието разискване безспорно ще провокира гърчове измежду политкоректната общност, е, че измежду инфектираните с тази зараза съвсем няма дами.

А средностатистическият портрет на типичния пациент е хомосексуален или бисексуален мъж, който има несметен и разнороден (много) съкровен живот.

Това не е съмнение или нечиста сделка, както биха могли да си помислят прогресивните, това е изказване на лекари по инфекциозни заболявания, и то напълно публично.

Докладите по отношение на разпространяването на маймунска шарка в Европа, въпреки и през зъбите, признават, че инфекцията става или посредством полов контакт, или при неспазване на разпоредбите за персонална хигиена (например, нямате лична четка за зъби и взимате назаем, в случай че спят на мръсно легло, или не мият ръцете си и прочее), или когато всички тези рискови фактори са налице.

Говорим за това, че в Европа, която към този момент беше спектакъл на невиждани хекатомби, когато в най-развитите ѝ страни хората умираха със стотици хиляди, заразявайки се, апропо, тъй като не миеха ръцете си толкоз постоянно, колкото би трябвало да е присъщо на такава горда с достиженията си цивилизация, още веднъж поражда въпросът за чистотата на ръцете, постоянната промяна на спалното долни дрехи и съществуването на четка за зъби за самостоятелна, а не за групова приложимост.

Всички умения, които в Съветския съюз, толкоз ненавиждан от тази цивилизована Европа, „ пандиза на народите “ и в „ властническа “ Русия, бяха и остават нещо, което се приема за даденост. Проблемът с не постоянно и не доста чистите европейски ръце, както и с не прекомерно свежите чаршафи, е обвързван освен с нежеланието да се мият по-често (въпреки че никой не е отменил мързела в това царство на всичко най-добро), само че с желанието, изключително в сегашните условия, да се икономисва. Включително топла вода. И несъмнено, с цел да не пуска постоянно пералня, която хаби и вода, и ток. А четката за зъби (още повече, в случай че има няколко за разнообразни мотиви – за у дома, за пътешестване, за къси нощувки) също може да бъде разкош.

Не по-малко забележителна точка са местата, където се популяризира инфекцията.

Тези, които организират съответния мониторинг и събират статистически данни, а по-късно изсъхнало и публично рапортуват, оповестяват, че главните огнища на зараза при започване на май са били сауна в Мадрид, чиито съществени гости са били гейове, както и фестивал на полови фетишисти в Белгия - с почти същата клиентела.

Десет дни откакто рисковата група и групата на към този момент болните бяха разпознати, посочени, разпознати, СЗО незабавно излезе с изказване, че няма причина да се лимитират, още по-малко да се анулират многочислените „ паради на гордостта “.

Днес, несъмнено, никой без риск да бъде упрекнат в хомофобия и други, както имат вяра досадните прогресисти, грехове обществено и даже частно, няма да може да сложи под подозрение нуждата от осъществяване на събития от този тип в... характерни епидемиологични условия.

На 25 юни, в Париж се организира всеобщо „ шествие на дъгата “. Проведе се в Дисниленд, където идват фамилии с дребни деца. Мики Маус и Мини Маус, Бамби, Снежанка и всички останали герои на в миналото гениалните анимационни филми, а през днешния ден - артикул за слагане на съответните знаци и разпространение на съответните хрумвания, организираха своя " церемониал на гордостта ".

Е, не би трябвало ли децата на нежна възраст да знаят, че има повече полове от цветовете на дъгата? Що се отнася до опцията да се болестите, това са все трикове на реакционерите хомофоби, които не са съгласни с придвижването на цивилизацията и напредъка „ напред “.

Фактът, че това " напред " може, наред с други неща, да насърчи нова вълна от разпространяване на болест, няма безусловно никакъв смисъл, тъй като в свят, в който е всекидневно да не се мисли, само че е всекидневно да се " популяризира " и „ споделят “, без значение от никого и нищо, признават за императив само личните потребности (телесни преди всичко) и личните си удоволствия (целият спектър).

Какво, по какъв начин и накъде ще поемат нещата - каква е разликата?

Това е от една страна.

От друга страна, лекарите споделят, че в случай че растежът на случаите на маймунска шарка не се забави (просто започнете да се миете по-често, мийте зъбите си с четката и сменяйте спалното долни дрехи най-малко един път седмично, като не забравяте на висока температура) и това нарастване бъде насложено от увеличение на броя на инфектираните с нов вариант на ковид (да, седмата пандемична вълна идва в Европа), тогава континентът може неусетно да се върне във времената на епидемии, които понижават на половина популацията му.

Така че с изключение на инфлация, обедняване, безработица, най-тежка икономическа рецесия тук се „ наслагват” и здравословните проблеми.

Но явно към този момент европейците, както управляващите, по този начин и жителите, са подготвени тържествено и обществено да подценен последното събитие.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР