Експертите на работното място са идентифицирали пет различни типа личности,

...
Експертите на работното място са идентифицирали пет различни типа личности,
Коментари Харесай

Британците имат една от шестте различни личности на работното място – кой сте вие?

Експертите на работното място са разпознали пет разнообразни вида персони, които са най-често срещани в Обединеното кралство.

Оглеждайки офис, всеки има много разнообразни персони – от бърборци до работохолици, тези, които мълчат и държат главата си надолу, и други, които са викове на работни обществени събития, описът е безконечен.

Работа, основана да притегли един сегмент част от работната мощ към този момент няма да дава отговор на квадратчетата на различен, разкрива нов отчет на Henley Business School. Твърдите HR структури, които лимитират това, което може да се предложи на чиновниците - в това число преимущества, кариерно развиване, гъвкава работа - към този момент не са ефикасни и методът към работата би трябвало да стане по-специален, с цел да дава отговор на другите видове персони.

Огромен 46 % от хората са сменили работа през миналата година, тъй че разбирането на вашия вид персона на работното място може да бъде значимо, в случай че желаете да измененията пътя. Кой дава отговор на сметката за ва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР