Експертите на аналитичната агенция Autostat публикуваха едно интересно изследване, касаещо

...
Експертите на аналитичната агенция Autostat публикуваха едно интересно изследване, касаещо
Коментари Харесай

Най-икономичните бензинови кросоувъри

Експертите на аналитичната организация Autostat разгласиха едно забавно проучване, касаещо кросоувъри от SUV C сегмента. Проучването е на база данни от притежатели на такива коли. Ето и кои коли от този клас са най-икономичните (по мнението на техните собственици). В изследването вземат участие притежателите на 15 от най-популярните модели от сегмента SUV C, като са взети поради единствено бензиновите модификации.

Според изследването най-икономичният автомобил в сегмента SUV C е Mazda CX-5 с индикатор 80.7 точки от 100 вероятни. Топ-5 за този знак, с малко закъснение един от различен, включва още: Toyota RAV4 (68.3 точки), Subaru Forester и Nissan Qashqai (по 67.5 точки), както и Honda CR-V (65.8 точки).

Автомобилите с минимум сдържан разход на гориво в този рейтинг, съгласно резултатите от оценката на притежателите, са бензиновите Renault Captur, които означават надлежно 41.4 точки. Новият отчет съдържа и информация за оценката на разнообразни параметри на колите - за ролята, която автомобилът играе в живота на притежателите, за проектите за замяна на автомобила и други

В хода на изследването на респондентите бяха препоръчани редица параметри, които те оцениха като подобаващи (или неподходящи) за своята кола. Оценката е направена по 5-бална канара, където 1 - изцяло не подхожда на посочената характерност, а 5 - изцяло подхожда. Съгласно специфична методология, индикаторите за оценка са понижени до 100 точки.
 Най-икономичните бензинови кросоувъри

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР