Експерти в областта на кибер сигурността ще обединят сили с

...
Експерти в областта на кибер сигурността ще обединят сили с
Коментари Харесай

Експерти и политици обединяват сили в борба с хакерските атаки в САЩ


Експерти в региона на кибер сигурността ще обединят сили с губернаторите на всичките 50 американски щати и някои неправителствени организации, с цел да предотвратят външна хакерска интервенция в изборния развой, засягаща преброяването на гласовете. Това заяви в понеделник организация "Ройтерс".

Според източниците на медията създателите на самодейността са уредниците на годишната конференция за кибер сигурност Def Con, ръководителите на аналитичния център Атлантически съвет (НПО, лобираща за ползите на НАТО), както и членове от Националното съдружие на губернаторите в Съединени американски щати и Центъра за сигурност на интернета.

По данни на "Ройтерс" детайлностите по отношение на плана ще бъдат оповестени по едно и също време с публикуването на отчета на Def Con, направен въз основа на резултатите от опита, който през юли специалистите организираха. Тогава те пресъздадоха съществуващия модел на общоприетия изборен регион в Съединени американски щати и разкриха евентуалните уязвимости в отбраната на компютърното съоръжение за изборите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР